Wątróbki nie dawaj zbyt często, bo przedobrzysz z witaminą A
Tak, mam to na uwadze ;)
Ogólnie, wolałabym ograniczyć kurczaka, w tym jego podroby. Nafaszerowane chemią, hormonami i antybiotykami kurczaki nie kojarzą mi się ze zdrowym jedzeniem. Więc w miarę możliwości inny drób.
Barfuje od: 06/2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Cze 2013 Posty: 2811
Wysłany: 2014-12-09, 18:57
noovaa, bez złośliwości i podtekstów, jest mi naprawdę przykro, że się pomylili. Człowiek czasami tak czeka na jakąś rzecz, nawet pierdołę, a tu zawód.
Cóż następnym razem się poznęcamy nad naszym gburem ....
Ja jestem zachwycona królikiem z kością !
Pies, łapczywy i nieokrzesany przy jedzeniu, jedzący wszystko, zawsze, wszędzie ... trzęsący się na widok jedzenia ... Rzuciła się na mielonkę, zaliczyła ogromne zdziwienie, jak poczuła kość w papce, po czym zjadła posiłek powoli, małymi kęsami, dokładnie gryząc. Jestem w szoku
Dobra.. w sumie, jeszcze jedno.
Potrzebuję pomocy w wyliczeniu dawek suplementów na powyższy jadłospis.
I troszkę off top, czy to możliwe, że po 2 tygodniach bez trocin w diecie, ale na "kiepskim" barfie ( czas na przestawienie, moje doszkolenie, znalezienie zapasów ) jej sierść już jest jakby bardziej miękka ? Zawsze miała szorstką sierść, przy wczorajszym czesaniu zwróciłam uwagę że jest przyjemniejsza w dotyku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum