Dzień dobry!
Śledzę forum już od jakiegoś czasu więc wypadałoby się przywitać i przedstawić:) Mam w domu absolutnego jedynaka rasowego dachowca zwanego Tigi. Obywatel kończy tej wiosny 15 lat :) Pierwsze lata swojego życia był karmiony Whiskas (wstyd). Pierwsze problemy zdrowotne zmotywowały mnie do edukacji w zakresie żywienia kotów i tym sposobem trafiliśmy na karmę wysoko mięsną (catzfinefood). Dziś kiedy coraz więcej wiem o BARF wdrażamy i to: czyli 1xtg surowe mięso ale docelowo 100% to BARF. Niektórzy mogliby powiedzieć że po co staremu kotu mieszać w głowie.... A ja po czytaniu forum i grup fb wiem że warto:) Przede wszystkim Tigi jest zachwycony BARFem i to najważniejsze! :)
apple Pomogła: 2 razy Dołączyła: 24 Lip 2013 Posty: 438 Skąd: warszawa
Wysłany: 2020-03-08, 11:55
Dzień dobry katja45!
Jak mówi przysłowie, lepiej późno niż wcale
Większość z nas zaczęła poszukiwać informacji nt żywienia z powodu problemów zdrowotnych swoich pupili. I wielu naszym zwierzakom wyszło to na dobre.
Ciekawa jestem, czy u Twojego Tigiego (o ile tak się odmienia jego imię) jest zauważalna poprawa, napisz proszę jeżeli znajdziesz trochę czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum