sly
Wysłany: 2012-08-24, 21:54 Dzień dobry wszystkim!
Po kilku dniach pasjonującej lektury, postanowiłam się przywitać. Na forum trafiłam przypadkowo, szukając informacji na temat karm dla kotów. Dodatkowo, jak wiele z obecnych tu osób, poszukuję najlepszego rozwiązania w żywieniu moich kotów. Chciałam zatem, podziękować wszystkim osobom prowadzącym to forum, za dzielenie się swoją wiedzą z czytelnikami i propagowanie idei zdrowego żywienia zwierząt.
Moje dziewczyny to:
Gapa zwana Gapiszonem - moja ukochana ruda kocica, oczko w głowie, moja miłość... Gapcia ma dwa lata i trzy miesiące i od ponad dwóch lat jest ze mną. Od początku na mokrych karmach z wyższej półki i surowym mięsie, chrupki bardzo sporadycznie (nigdy ich nie chciała jeść, chrupki zakupione pod wpływem zaleceń weta).
Tosia zwana Czarną Mambą, sześcioletnia kotka, która trafiła do mnie dwa miesiące temu. Losy Tosi są smutne, bo żyła u ludzi, którzy kompletnie się nią nie interesowali, podle karmili (Whiskas suchy i mokry, podejrzewam, że głównie suchy), krzyczeli na nią i bili, aż w końcu chcieli uśpić. Teraz jest u mnie i powoli się docieramy.
Obecnie gromadzimy wiedzę niezbędną do rozpoczęcia pełnego BARFOWANIA!
aśka
Barfuje od: roku Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 177 Skąd: śląskie
Wysłany: 2012-08-25, 10:14
Witam serdecznie ciebie i koteczki.Tosia miała ogromne szczęście że trafiła do ciebie. Fotki jakieś mogłabyś rzucić
sly
Wysłany: 2012-08-25, 22:06
Proszę
Gapa
Tosia
Ostatnio zmieniony przez hipoteza 2012-09-19, 11:23, w całości zmieniany 3 razy
Sonya
Barfuje od: kwie 2012
Udział BARFa: 90-100%
Barfuje od: 18/08/2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 24 Lip 2012 Posty: 114 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 2012-08-26, 12:24
Witam!
Prześliczne kocinki, doskonale uchwycone na zdjęciach. Życzę powodzenia we wprowadzaniu BARFa, jak już się minie pierwszą linię oporu u kotuchów (jeśli się oczywiście pojawi), to potem już naprawdę jest z górki i można tylko cieszyć oczy wylizanymi do czysta miseczkami.
Twoje zwierzaki mają prawdziwe szczęście, że trafiły na taką odpowiedzialną osobę, która stara się zapewnić im przede wszystkim zdrowe długie życie w kochającym domku.
_________________ Jesteśmy tu. Ludzie dzielą się na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
sly
Wysłany: 2012-08-26, 16:24
Dziękuję za miłe słowa w imieniu swoim i moich dziewczyn
sly
Wysłany: 2012-08-26, 16:25
Bez oporów się nie obędzie, ale wszystko w swoim czasie
aśka
Barfuje od: roku Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 177 Skąd: śląskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum