juhumi
Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2021-03-01, 17:42 Julia z Lampartem meldują się na forum :)
Cześć wszystkim!
Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum i zostałam szybko przyjęta do tego zacnego barfnego grona. :)
Razem z moim kotem Lampartem (9cio miesięczny syberyjczyk) myślimy o zmianie diety z puszkowej Gussto na BARFa. Już teraz Lampart nie gardzi mięskiem i chyba chętnie by się całkiem przestawił. Interesują mnie również Wasze doświadczenia z dietą Whole Prey. Oprócz Lamparta, mam węża zbożowego o imieniu Pyhton, który wsuwa rozmrożone gryzonie na porządku dziennym i nie raz Lamparcik się rozmarzył nad widokiem wyciąganej z zamrażalnika myszki. Dlatego chyba taką opcję też włączymy do diety :)
Dziękujemy za przyjęcie, zabieramy się do lektury i nauki komponowania własnych, barfnych przepisów.
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum