Dzień dobry,
Oto Palczinka. Kotka Sfinks kanadyjski, która została adoptowana.
Ma niewydolność trzustki. Uwielbia mięso i jest gotowa na barfa.
Dwa tygodnie i tydzień temu napisałam PW do administratorek – Hebe i dagnes z prośbą o informacje gdzie wpłacić pieniądze, jak przedstawić dowód wpłaty, aby uzyskać kalkulator.
Do tej pory nie otrzymałam żadnych informacji.
Może jest to wina strony, ponieważ w mojej skrzynce nie mam żadnych wiadomości w "Wysłane".
Proszę o kontakt (np. mailowy 1313daga@gmail.com, bo nie wiem, czy moja skrzynka na forum działa).
Pozdrawiamy
Danuta i Palczina
Ile ma lat? Jak diagnozowałaś? Może będzie mogła jeść surowe (zależnie od tej niewydolności) z doświadczenia powiem, że będzie jeść dużo, bo szybko spala, a potrzebuje tej tkanki tłuszczowej by jej dawała ciepło.
Hebe i Dagnes zaglądają na forum sporadycznie ostatnio. Jak coś to może ktoś Ci ułoży przepis mając potrzebne dane (czytaj odpowiednie tematy np.receptariusze) chociaż z tym też ostatnio na forum trochę lipa, wpadłaś w "zły" czas na forum ;)
Barfuje od: 08.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2015 Posty: 680
Wysłany: 2020-02-24, 17:47
danutahulak, hej Wiadomości trafiają do "Wysłanych" dopiero po odczytaniu przez odbiorcę. Najwyraźniej obydwie nie miały w ostatnim czasie okazji przysiąść do forum. Jeśli wszystko poszło ok z wysyłką, to powinnaś mieć zapisane w "Do wysłania". W międzyczasie możesz się zapoznać z forum i zacząć gromadzić wiedzę
małga,
Ma około 5 lat. Miała zrobiony testy. Najpierw badanie kału na niestrawione resztki a potem krew na lipazę trzustkową. Od prawie czterech lat dostaje raz dziennie Amyladol. Bardzo lubi surowe mięso i ono jej służy.
Interesuję się tematem od kilku lat, ale dopiero teraz wróciłam do Polski i mogę poważnie zająć się tematem. Mam już sporo informacji o Barfie, ale potrzebuję kalkulatora żeby zacząć.
Dragana,
Nie mam nic zapisanego w "Do wysłania" i to mnie własnie dziwi. Wysłałam kilka wiadomości a w skrzynce nic. Zdaję sobie sprawę z tego że na odpowiedź należy poczekać, jednak wydaje mi się, że te moje nie dotarły.
małga,
Bardzo dziękuję za odpowiedz i miłe powitanie. Mam prośbę. Ponieważ podejrzewam że wina leży po stronie mojej skrzynki, pozwolę sobie wysłać do Ciebie wiadomość na PW i jeżeli ją otrzymasz lub nie, daj mi znać pod postem. Dziękuję z góry
No niestety, trochę frustrujące, gdy się czeka i nic i wydaje się, że coś się zepsuło Póki co,
napisz prośbę w receptariuszu podając info o kotce i jakie mięsa masz (dokładnie co i ile). Lipaza już w normie i reszta wyników krwi (cały jonogram)?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum