LaraSimba
Barfuje od: 4 miesięcy
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2018-12-10, 12:35 odkupię suple
Czy ktoś z was przyrządza gotowe mieszanki do karmy i mogłabym taką odkupić? Chodzi o bardzo wybrednego kota, który nie chce jeść mięsa z Fellini, a nie mogę wiecznie dosmaczać olejem i pastą witaminową (na tą chwilę tylko to ją skłania do jedzenia).
Jestem z Łodzi, ale wysyłka też by wchodziła w grę :)
Laidee Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Paź 2014 Posty: 180 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-12-18, 20:26
Wyliczamy suple w kalku do konkretnego składu mieszanki. Nie sądzę, żeby ktoś robił gotowe mieszanki supli do kalku, to ogromne ryzyko.
Dlaczego nie zaczniesz po prostu barfować normalnie?
LaraSimba, może po prostu Cię nie stać w chwili obecnej na zakup wszystkich supli lub chcesz sprawdzić kota czy będzie jadł barf kalkulatorowy a nie z Fellini?
Można taka mieszankę supli sporządzić oczywiście ale dla jednego konkretnego przepisu w kalku. Jak najbardziej mogę pomóc i wysłać Ci taką mieszankę supli. Musisz jednak najpierw mieć przepis , pewno sama jeszcze nie tworzysz przepisów ale jest tu sporo osób które Ci pomogą w stworzeniu takiego przepisu w odpowiednim dziale.
Nikt Ci tu nie stworzy mieszanki supli uniwersalnej do każdego przepisu w kalkulatorze. Prawdziwy barf jest dokładniejszy niż "prowizorka" z gotowymi dodatkami typu Fellini , czy easy barf.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum