Hej :) Zdecydowałam się na barfa. W końcu, bo już nie wyrabiam z puszkami dla swojej trójki futrząt. Mam 3 kociczki, same znajdki. Ostatnią najmłodszą znalazłam w listopadzie umierającą pod Kauflandem. Teraz już jest cudowna. Mam nadzieję, że znajdę tu wszystkie niezbędne informacje, bo powoli kupuję suplementy.
Barfuje od: 11.2017
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 30 Lip 2016 Posty: 87 Skąd: Wołomin
Wysłany: 2018-01-30, 20:38
Witamy i prosimy o fotki
Życzymy owocnego barfowania, to wcale nie jest trudne a satysfakcja z prawidłowego żywienia kotów bezcenna
P.S. też mam trzy znajdki
Barfuje od: 11.2017
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 30 Lip 2016 Posty: 87 Skąd: Wołomin
Wysłany: 2018-02-01, 21:00
KaiKai, tak na tacce 500g wychodziło 14zł/kg no niestety wątróbki nie znalazłam generalnie robię zakupy w Kauflandzie, Biedrze i Lidlu, czasem w osiedlowym mięsnym, jakoś nie umiem się odnajdywać na bazarkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum