Dzień dobry,
Dziękuję za przyjęcie mnie do BARFnego Świata.
Koty są w moim życiu obecne od 15 lat. Od kilku lat jest nas w domu szóstka, ja i moje 5 kotów.
Najstarszy Poldek ma 9,5 roku i jest przywódcą stada. Dzięki niemu w domu naprawdę panuje harmonia. Razem z Poldkiem do domu trafiła Oliwka, która ma 9 lat. Oba te koty wzięłam ze schroniska w Falenicy. 5 lat temu na wsi pod Warszawą znalazłam 2-miesięczną kotkę - Zuzia jest strasznym strachulcem. 4 lata temu wracając z zajęć znalazłam wyrzucone w torebce dwa małe (według weterynarza 14-dniowe) kociaki. Felka udało mi się wykarmić i teraz jest pięknym, dorosłym kocurkiem zakochanym w swojej pani. 3 lata temu adoptowałam ze schroniska na Paluchu Iwana. Iwana nikt nie chciał, gdyż - mimo że to kot rosyjski błękitny - w schronisku musiano amputować mu oczko.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
LigiaKallina
_________________ LigiaKallina
Anilina
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 24 razy Dołączyła: 20 Lip 2017 Posty: 995
Wysłany: 2017-12-22, 12:03
LigiaKallina
super, że trafiłaś na Forum. Na pewno Twoje pokaźne stadko na tym skorzysta. Niezły zbieracz z Ciebie Wygląda na to, że nie potrafisz przejść obojętnie obok kociego nieszczęścia obojętnie i chwała Ci za to! Wrzuć koniecznie zdjęcia swoich pluszaków, pozycja obowiązkowa Tu http://www.barfnyswiat.org/viewtopic.php?t=387 dowiesz się, jak oswoić zdjęcia na Forum.
Powodzenia w BARFowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum