Wraz z moim kocim przyjacielem Jordanem i partnerem Grzegorzem chcemy się serdecznie przywitać z wszystkimi barfowiczami . Bardzo dziękujemy za przyjęcie nas do BARFnego Świata .
Jordan to szesciomiesieczny Maine Coon o niebieskim umaszceniu, jest z nami od dwóch miesięcy. Jego ulubione zajęcia to jedzenie, spanie i psocenie
Nasza przygoda z barfem jeszcze się nie rozpoczęła, jesteśmy na etapie uczenia się i kompletowania potrzebnych rzeczy do robienia mieszanki. Jestesmy jeszcze na mokrej karmie na przemian z wołowiną i indykiem. Mam nadzieję że początek nie będzie taki straszny jak się wydaje
Życzcie mi powodzenia i trzymajcie za mnie kciuki żeby mi się udało w końcu coś przyrządzić
Barfuje od: 08.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2015 Posty: 680
Wysłany: 2017-11-28, 03:09
Paula21, hej Skoro kot już "umie w surowe", to powinno pójść gładko. Pamiętaj, że możesz poćwiczyć tworzenie przepisów w kalkulatorze, a efekty swoich pierwszych prób zaprezentować w wątku dla początkujących - tam zawsze ktoś oceni i doradzi
Paula21 napisał/a:
Życzcie mi powodzenia i trzymajcie za mnie kciuki żeby mi się udało w końcu coś przyrządzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum