Cześć,
Chciałem się przywitać. Nazywam się Przemek i jestem z Częstochowy. Zajmuję się sprzedażą samochodów dostawczych znanej marki.
Niedługo odbieram kota rasy Maine Coon i chciałbym go zdrowo odżywiać i nie uczyć dziadostwa. Plan jest taki żeby jak jadł wszystko.
_________________ "Miastem chodzę miastem, zostawiam nie ślady, lecz tropy i mruczę w swym koszyczku oddechem włochatym. Czy to prawda że żyłem rybą przed potopem i że jestem dziś kotem kochającym kwiaty?"
Barfuje od: 08.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2015 Posty: 680
Wysłany: 2017-11-18, 18:25
Hej
pszemson napisał/a:
chciałbym go zdrowo odżywiać i nie uczyć dziadostwa. Plan jest taki żeby jak jadł wszystko.
Obawiam się, że tak się nie da chyba że masz na myśli każdy gatunek mięsa, to już prędzej Kociaki są pod tym względem fajne: można je od małego uczyć dobrych nawyków żywieniowych. A co młody je w hodowli?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum