Wysłany: 2017-10-12, 15:42 Sznycel i ja (Gruby w tle)
Dzien dobry!
W polowie tego roku razem ze Sznyclem zdecydowalismy wyrzucic chrupy z domu (no dobra, ja zdecydowalam, Sznycel baaardzo sie opieral) i przejsc w koncu na zdrowe jedzenie.
Na poczatek byly takie sobie puchy (Bozita), bo Sznycel niczego miesnego jesc nie chcial.
Teraz jest lepiej - czasami Feringa (dosmaczana), czesto Granata Pet, Catz Finefood, Terra Faelis i trzy razy w tygodniu mieso i podroby, raz w tygodniu zoltko.
Dokarmiamy tez siersciucha sasiada, ktory odcial sie od kota gruba kreska - wczesniej sasiadka sypala mu chrupki, ale jak kot poczul u nas dobre puchy, to przestal do niej chadzac. Chetnie je tez surowizne.
Chcielibysmy przejsc na BARFa, bo to zdrowiej, dlatego nasza tutaj wizyta (mam nadzieje byc na forum czesciej).
Pozdrawiamy wszystkie siersciuchy.
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2017-10-14, 20:08
remigrantka
Witamy Was bardzo serdecznie na Forum.
Czytać polecamy wątki i działać i dokarmiać sierściucha sąsiadki odwdzięczy się miłością Aha i jeszcze zdjęcia chcemy oglądać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum