Wysłany: 2016-02-27, 22:09 Witamy wszystkich serdeczmie
Witam wszystkich forumowiczów.
Wczoraj zalogowałam się na forum.
Mama na imię Kaja i mieszkam niedaleko Łodzi
Mam w domu 2 koty i 3 psy..... forum znalazłam szukając pomocy dla mojego kota (14-lat) u którego wykryto ponad miesiąc temu cukrzycę (dokładniej napisałam o nim w wątku -"BARF dla kotów chorych i szczególnej troski" ).
Generalnie przez większość życia moje zwierzaki prawie nie chorowały...ale od grudnia 2015 spadły na nas wszystkie choroby świata po kolei na każdego zwierzaka coś. Dopiero udało mi się ustabilizować sytuację w domu. Jestem psychicznie i fizycznie wykończona. Jedyny zwierzak z którego chorobom nie udało mi się wygrać to mój rudy kot Yoda- i jego cukrzyca :(
niestety Pani doktor chyba nie ma wystarczającej wiedzy w tym temacie... :(
zaczęłam więc szukać informacji na własną rękę i tak tu trafiłam.....po wielu błędnych decyzjach żywieniowych niestety.
To by było na tyle tak bardzo króciutko o nas
Jeszcze raz witam wszystkich
i przepraszam ze od razu nie napisałam w tym wątku ale jestem tak zmęczona sytuacją ze chyba już nie myślę
Barfuje od: 06/2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Cze 2013 Posty: 2811
Wysłany: 2016-02-27, 22:14
To możesz jeszcze wstawić zdjęcia i napisać kilka słów o każdym ze zwierzaków. Wtedy zadając pytania na forum nie będziesz musiała za każdym razem opisywać kogo dotyczy pytanie, bo popatrzymy tu i wszystko będzie jasne.
To mój kot YODA, 14-lat, rudy dachowiec o skomplikowanym charakterze ;) jest mega gagatkiem... ale ostatnio stłamszony przez chorobę co widać na zdjęciu :(
Ostatnio zmieniony przez kajacc 2016-02-27, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Barfuje od: 01.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Dołączyła: 06 Lis 2012 Posty: 1419 Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2016-02-27, 23:40
Rudzielec jest po prostu przepiękny jak patrze na Wasze fotki rudych kociaków to nabieram przekonania, ze jakby takie rude futerko zapukało do moich drzwi toby zawładnęło moim serduchem i mimo, że mam już utrapienie z 3 despotycznymi futrami to dla czwartego znalazłoby się jeszcze gdzieś miejsce tylko musi być rudy Kira też jest urocza. I w ogóle zwierzyniec jak się patrzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum