Wysłany: 2016-02-08, 12:20 Isia i Fosia pomoc w alergii.
Dzień dobry tu Krysia i Grześ mamy piątkę kociaków.
1) Kociak Toudi ma 14 lat ma małe problemy z nerkami ale mamy nadzieję że z BARFEM jakoś sobie z tym poradzimy.
2) Zdzisław 4 lat okaz zdrowia tylko trochę strajkuje z surowym mięchem ale powoli.
3) Isia 3 lat ma problem z alergią pokarmową pojawiają się rany na głowie i szyjce które okropnie swędzą była na RC hipo a i tak Ją to uczulało.Z barfem o dziwo jest lepiej a mięsko uwielbia(ostatnio zauważyłam że troszkę puchnie na głowie lub na łapkach ale szybko to schodzi i więcej się liże i tu będę potrzebowała Waszej pomocy) kurczaka nie może jeść.
4) Fosia 3 lat też ma alergię tylko że nie puchnie za mięskiem nie przepada ale powoli się przekonywuje,
5) Riko okaz zdrowia mięsko uwielbia.
Proszę o pomoc przy Isi i Fosi - fotki nie długo doślę.
Z FAQ wynika, że muszę przesłać zdjęcia na "...`które znajdują się na innym, ogólnodostępnym serwerze" możecie mi podpowiedzieć jakiś serwer z którego mogę skorzystać?
Barfuje od: 28.04.2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Dołączyła: 18 Kwi 2013 Posty: 1216 Skąd: UK
Wysłany: 2016-02-10, 13:46
Witaj na forum
Podstawowy kurs oswajacza zdjęć - tutaj jest link do takiego serwisu. Możesz też użyć Dysku Google, bądź Facebooka, jeśli masz już tam wgrane zdjęcia. Możesz wtedy w przeglądarce kliknąć na nim PPM i dać "pokaż obrazek" - skopiować URL i wkleić na forum w tagach "[IMG]".
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2016-02-10, 17:29
Ale fajne stadko Czarnuszek, burasek, syjam?? z niebieskimi oczami (mój Collin tak wygląda ale to dachowiec) i dwa czarno białe. Do wyboru do koloru. Witamy Was wszystkich bardzo serdecznie na Forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum