Wysłany: 2015-11-19, 17:27 Marcepanowe dzień dobry
dzień dobry.
czytam od dawna.
chciałabym żywić moje cztery koty dobrze, ale jest to dla mnie bardzo trudne - sama nie jem mięsa.
w tej chwili problemy gastryczne części stada wymuszają działanie.
czytam i się dokształcam.
dziękuję za tak solidną dawkę wiedzy.
Piękne zwierzaki. Jaka to rasa?
Czemu nie jesz mięsa? Tłuszcze i białka zwierzęce są nam niezbędne do funkcjonowania.
Koty są totalnymi mięsożercami i każde inne karmienie jest niewłaściwe. Trzeba dążyć do tego, aby jadły w większości BARF. (ja sam jestem jestem od tego daaaaleko).
Ale stadko super. Zwłaszcza ten rudawy. Dawaj więcej zdjęć.
tak, widziałam - bardzo się ucieszyłam z tego wątku, na pewno mi się przyda.
ostatnio kupiłam szponder i w domu, po rozpakowaniu, odkryłam, że ma kość...
dagnes napisał/a:
Koty rewelacyjne, a ziewający mini-kotek mnie powalił .
gerda napisał/a:
Ach mini-kotek W pierwszej chwili myślałam, że to zabawka-maskotka
to jest czteromiesięczna Uschi. miniaturowa z postury, ale za to wielka osobowość.
takie ma na przykład relacje z psem:
czyli komplet to trzy devony: najstarszy rudy Ludzik, biała chmurka Dima i Uschi, poza tym korniszka, liliowa Lilianka, i bokser Teves.
a tym szpondrem też się nabrałam, nawet chciałam pytać, czy to sprzedają bez kości pod inną nazwą albo czy nie mogą tego nazywać żeberkami dla takich jak my
a tym szpondrem też się nabrałam, nawet chciałam pytać, czy to sprzedają bez kości pod inną nazwą albo czy nie mogą tego nazywać żeberkami dla takich jak my
no właśnie! teraz już wiem, że muszę pytać, czy z kością.
bo ja zazwyczaj kłamię, że to dla dziecka na rosół, więc ma być świeże. a potem się wykręcam, że nie, bardzo chude nie musi być...
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2015-12-09, 20:36
Przeurocze masz to towarzystwo
Uschi przecudna a jej przyjaźń z psem jest taka jak u mnie. Tylko, że moja sunia to malutki kundelek a kot co ją kocha to czarny Dragon NFO, prawie raz większy i 2kg cięższy Witajcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum