Mam na imie Agnieszka, mieszkam w Niemczech, jestem szczesliwa posiadaczka trzech kotow w wieku: kocur ok 8lat i dwie szt mlodziezy 6mies, dwoch psow, dwoch corek, z czego jedna ma konia
Na barfie jada tylko nasze koty i to dopiero od stycznia. O tym sposobie zywienia slyszalam co nieco, ale nie mialam odwagi glebiej zapoznac sie z tematem do czasu, kiedy okazalo sie, ze jeden z kociakow (swiezo wprowadzonych do rodziny) ma klopoty z koopa. Zaczelam wtedy szperac w necie, szukac informacji jak najlepiej karmic naszego wrazliwca, no i tym sposobem trafilam na forum :)
A teraz...
...sobie regularnie stoje, mieszam te mieszanki, a dzieci smieja sie ze mnie, ze koty lepiej jedza niz one
Z czasem z pewnoscia przejda na barfa tez psy, ale narazie mam zbyt duzy zapas suchego
Hej :) A psiaków nie chcesz też na barfa przerzucić?
jesli chodzi o psy, to powoli dojrzewam do tej mysli, ale ze wzgledow logistycznych (psy stosunkowo duze, zamrazarka stosunkowo mala), ciagle jeszcze te decyzje odkladam.
Ale jak to mowia, co sie odwlecze, to nie uciecze
Tym bardziej, ze miecho u kotow sie sprawdza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum