Wysłany: 2015-05-19, 14:08 Nowicjusz
Chciałam podziękować za przyjęcie mnie w BARF-ny swiat.
Postanowiłam moje dwie kotki 8-mce Westwalie i 3-mce Chateau przestawić na prawidłowe jedzenie by długo cieszyły się życiem w zdrowiu i radowały moje serce .
Jako ,że jestem nowicjusz mam nadzieję spotkać tu pomocnych i życzliwych ludzi którzy chętnie będą służyli swoim doświadczeniem
Wysłany: 2015-05-19, 15:06
No to chciałam w stawić focie moich artystek ale nie umię coś nie tak chyba z linkiem albo ze mną Historia z kotkami zaczęła się w grudniu kiedy do domu przyszła Westwalia. Miała być tylko jedna kotką ale czas pokazał,że posiadanie jednego kota zobowiązuje do posiadania drugiego Westi jest cudowną kotką która ładnie od 4 rana mruczy do uszka i tak cudownie drepcze po mnie i robi poranną toaletę twarzy Tak pokochałam tą kocinę ,że żal mi się jej zrobiło bo sama cały dzień i tak oto dołączyła do nas Chateau .Jest z nami bardzo krótko ale dziewczyny się jakoś dogadują a w domu jest fantastycznie miło i przyjemnie.Dlatego za tą fantastyczna atmosferę muszę się im odpłacić pysznym i zdrowym jadłospisem Jakoś na początku żal mi było firanek i kwiatów ale teraz wiem ,że na dobre mi to wyszło
_________________ Dom bez kota to tylko zwykłe mieszkanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum