Ja tutaj mniej ważna, ale napiszę i coś o sobie. ;)
Mam 19 lat, moją największą pasją jest praca z psami (szkolenie, handling i ogólnie wszystko), amatorska fotografia i czytanie książek.
Moje zdjęcia można zobaczyć tutaj: [url=http://www.facebook.com/pages/Sonia-Martyna-Kokocińska-Fotografia/274566662610731]Sonia Martyna Kokocińska - fotografia[/url].
Zmora to prawie pięcioletnia suczka, która jest ze mną od 9 tygodnia życia. Na początku psa nie chciałam, moim marzeniem był whippet, a nie ta gruba klucha, która Zmora wtedy była, ale pies został.. a skoro został to nie chciałam dopuścić do posiadania psa, który ma mnie gdzies, ciągnie na smyczy czy nie słucha.. Obecnie ze Zmorą ćwiczymy agility, frisbee, sztuczki i obedience, ale mamy chrapkę na więcej. :D
Poniżej zdjęcie mojej dziewczynki.
BARFowałyśmy sobie już wcześniej, ale mojej matce się coś nie podobało i na jakiś czas wróciliśmy do gotowej karmy. Teraz znów wróciłyśmy do BARFa, mam nadzieję, że na stałe.
Witaj na Forum,
ja nie wnikam czy Zmora jest podobna do labradora czy nie, ale jedno jest pewne - to bardzo ładny pies
Trzymam kciuki, żeby tym razem udało Wam się zostać przy BARFie na zawsze, dla zdrowia Zmory
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Zmora ma chłoniaka, dowiedziałam się 13 marca. :/
To znaczy oficjalne wyniki były 20, ale pobranie wycinka wcześniej.
Na razie jest w miarę ok, pies dużo więcej pije i szybciej się męczy.
Przez ostatni rok mocno się zestarzała i albo z tego powodu, albo przez chłoniaka źle znosi upały :(
No i dwa zdjęcia. Pierwsze Zmory skupionej na kawałku chleba lądującym między liśćmi i drugie, z piłką. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum