Cześć,
nazywamy się Leo, Messi i Ania :) Jak się pewnie domyślacie nie podszywam się bezczelnie pod znanego piłkarza ale najzwyczajniej w świcie w dowód uznania dla umiejętności piłkarskich moich dwóch kotków, nadałam im imiona wyżej przytoczonego futbolisty :)
A więc L&M są dwuletnimi kocurkami rasy orientalne krótkowłose. Grzeczne, inteligentne, wspaniałe - kocham je miłością zwierzęcą pierwszą I ta miłość doprowadziła mnie do waszego forum. Poszukiwałam w sieci informacji na temat zdrowego żywienia kotów - kastratów, niewychodzących. Do tej pory w menu moich pupilów była sucha i mokra karma - gotowe produkty kupowane i wybierane przeze mnie w dobrej wierze... TOTW, applaws, acana, bozia i mokra - animonda, bozita i applaws. Aż tu się pojawia zapalenie dziąseł (niczym nie można wyleczyć), nadwaga 6,5 kg (jak ją zbić?), wypadająca sierść ...
Moje "kocie" postanowienie na 2015 - zmienić gotowe na zdrowe! Do "zobaczenia" na forum :)
Pozdrawiam
Ania i L&M
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum