witam wszystkich użytkowników forum, mam na imię Mart i mam dwa psy, mam nadzieję, że dowiem się tutaj jak mogę je zdrowo odżywiać, do tej pory im gotowałam i nie narzekały, ale chciałabym ułatwić sobie trochę życie, co mam nadzieję, że i im i mi wyjdzie na dobre :)
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2014-04-12, 18:18
Witamy serdecznie na pokładzie BARFnego i zapraszamy do lektury
Widzę, że juz przeglądasz potrzebne tematy ale gdy nie będziesz mogła znaleźć to pytaj bez ogródek
Pokaż psy.
no właśnie im więcej czytam tym mniej wiem - często podawane informacje są sprzeczne, a po zapoznaniu się z kalkulatorem to już w ogóle zaczynam się obawiać, że stworzenie prawidłowego jadłospisu chyba mnie przerasta, albo mam czegoś za dużo albo za mało
ha ha ha, doskonale cię rozumiem, miałam tak samo. teraz już trochę ochłonęłam i jedziemy na surowym aż furczy. Dasz radę na pewno. I pokaż psy albo napisz coś więcej o nich :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum