W trakcie konkursu na BARFera miesiąca w marcu wykluł nam się temat poboczny "szczurkowo-rzygowo-...."
Padł pomysł Sojuza poparty przez 89ola aby w Hyde Parku wydzielić temat na tzw "luźne skojarzenia" z BARFem związane...
Zobaczymy co czas pokaże i czy będziemy mieli tutaj co poskładać
Barfuje od: XI 2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-03-21, 13:54 szczurzy temat
Zaczęło sie tak niewinnie. 89ola zamieściła fote na konkurs.
Ja nie rozpoznałam co tam w klatce siedzi i tak popłynęło, nie przymierzając jak w teatrzyku Qui Pro Quo niezrozumienie czyichś intencji
zbilansowany posiłek:) kontrola karmienia obiadu:)
Ostatnio zmieniony przez Sandra 2014-04-01, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Barfuje od: XI 2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-03-22, 01:55
Sandra
mam wrażenie, że potraktowałaś moją fotkę i komentarz poważnie
Maciek i Filip zostały adoptowane ze sklepu zoologicznego, ponieważ nie sprzedały się w odpowiednim czasie i pewnie trafiłyby do terrarium z jakimś uroczym gadem, chociaż nie jestem zapalonym hodowcą gryzoni to zostały u mnie na "wiecznym tymczasie"
Koty muszą obejść się smakiem w tym przypadku :)
Maćka i Filipa czeka więc w przyszłości buszowanie w łazience, spędzanie ciepłych dni na balkonie i barfowanie na szczurzy sposób
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2014-03-22, 11:00
89ola,
Nigdy w życiu na poważnie
Ja mam czasem taki sposób żartów.
Szczury szanuje i lubię a Koszatniczki są urocze.
Mam takiego jednego zaprzyjaźnionego szczura żyjącego na wolności.
Zawsze gdy przechodzę obok jego rewiru, wychodzi na mnie popatrzeć.
Ja się zatrzymuje na chwilkę i tak patrzymy na siebie bez obrzydzenia i wrogości.
One nami tez sie brzydzą jestem tego pewna.
Moja koleżanka zachowuje sie na jego widok jak poparzona, ale ona nie lubi wogóle natury chyba, że w TV.
Mój szczur jest tak duży jak mniejszy kot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum