Witam wszystkich. Zaciekawiona Barfnym kalkulatorem dla psów, postanowiłam się zarejestrować Jeśli ktoś zechciałby mi objaśnić jak go wykupić to będę wdzięczna
_Jadis_, jak ją braliśmy ze schroniska to w domu rodzinnym miałam kota i jeszcze dwa inne psy. Obecnie została mi już tylko Indy. Bardzo mi się tęskni za towarzystwem kota, koty zawsze były w moim domu. Ale Indiana jest bardzo cięta na wszystko co nie jest psem. Tak więc niestety, kot odpada
Ale poważnie myślę nad kolejnym psem. Myślenie zajmie mi pewnie jeszcze kilka miesięcy
Barfuje od: 01.03.2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 41 Dołączyła: 06 Sty 2013 Posty: 416 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-15, 19:03
Piękna psina :) Indiana - fanka Indiany Jones'a? Od podstawówki mam to imię zarezerwowane dla suni, jak tylko będę miała hehe właśnie na cześć "Poszukiwaczy Zaginionej arki" i "Ostatniej krucjaty"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum