Zarejestrowałam się na forum, ponieważ po kilkuletniej przerwie wracamy do karmienia BARFem i ciekawa jestem co nowego etc.
Swego czasu zniechęciłam się do psiowych for, ale tu wygląda fajnie. Przejrzałam kilka tematów i już znalazłam dużo ciekawych informacji.
Jestem właścicielką 8,5 letniej suki mix, Sol
A w listopadzie 2011 odeszła on nas w wieku lat 15 moja kochana Aza
Obie karmione były BARFem przez przeszło rok , przerwałam ze wzg na życiowe hocki klocki, braki zaopatrzeniowe itp. i jakoś nie udawało mi się wrócić do pełnego barfa. Natomiast nigdy nie zrezygnowałam z surowizny i innych barfowych elementów w diecie.
O skuteczności barfa przekonałam się na własnych psów skórze – Azie poznikały brzydkie, uporczywe modzele, natomiast obie miały tak doskonała kondycję fizyczną, jak po żadnej gotowej karmie (Acana, TOTW, Brit Care, Fitmin).
hej, dzięki, fotka z poligonu zrobiona zabytkową nokią, jedna z moich ulubionych.
mija już przeszło tydzień od kiedy wróciłyśmy do barfa i stał się cud - psica żre kaczkę bez grymasu i surowe ryby, którym wcześniej okazywała obrzydzenie. jak to się jednak gusta z wiekiem zmieniają ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum