Ostatnio po wizycie w klinice weterynaryjnej, dowiedziałam się o homeopatycznym leku o nazwie Hepar Compositum. Podobno bardzo dobrze wspomaga funkcjonowanie wątroby i przynosi jakieś spektakularne efekty - tak mi powiedziała pani weterynarz, bardzo polecana na lubelszczyźnie pani doktor, wspominana na wielu forach poświęconym kotom.
Czy ktoś z Was podawał ten lek w formie iniekcji swoim pupilom?? Jaka cena tego leku (ampułki, nie tabletki). Bardziej niż na opiniach zalezy mi jednak na informacji - GDZIE dostać ten lek? Podobno jest niedostępny w Polsce, jednak czytając tu i ówdzie na forum wnioskuję, że jednak da się go zdobyc. Ktoś coś na ten temat wie? Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc gdyż stan wątroby mojego Eleganta pogarsza się.
Homeopatię w leczeniu stosuje dr Tarka z Opola .
Sprowadza takie leki z zagranicy / również dla mojego psa chorego na nowotwor/.
Zadzwoń do niego i zapytaj.
Podobno bardzo dobrze wspomaga funkcjonowanie wątroby i przynosi jakieś spektakularne efekty - tak mi powiedziała pani weterynarz, bardzo polecana na lubelszczyźnie pani doktor, wspominana na wielu forach poświęconym kotom.
A kto to ta pani doktor ? tak z imienia i nazwiska
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum