Barfuje od: 01.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2012-11-30, 13:07 Witam ciepło!
Witajcie,
Jestem anonimową kotoholiczką:-) obecnie mam dwa koty, jeszcze niebarfowe, ale baardzo łase na mięso
Sama tez uwielbiam podjadac surowe miecho, mimo, iz nie powinnam, ale... Nie umiem sie powstrzymac
Mam do Was wielką prosbe, czy mozecie podac mi link do watku, w ktorym znajde info, jak karmic koty gotowymi mrozonymi mieszankami? Moi znajomi je dystrybuuja i od tego chcialabym zaczac przygode z barfem. Moze pozniej sama zaczne sie bawic w siekanie i mrozenie, ale na razie jako mama niemowlaka jestem w wiecznym niedoczasie...
Co dodawac, jak, itp - pomozcie, prosze odnalezc odpowiedni watek, bo na razie slabo sie tu odnajduje...
Barfuje od: 08/2008
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 16 razy Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 1721 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-12-02, 22:59
Witaj na forum!
Miło słyszeć, że nawet bardzo zajęte opieką nad niemowlęciem mamy, są w stanie znaleźć chwilę na przygotowanie świeżego posiłku dla swoich kotów .
Jeśli masz dostęp do świeżego pysznego mięsa, za to mało czasu, to wydaje mi się, że najwygodniejszym rozwiązaniem będzie dla Ciebie opcja z TC premix. Jest to gotowy preparat w proszku składający się z suplementów naturalnych opracowany specjalnie pod dietę BARF. Wystarczy, że dodasz go do mięsa, a całość wymieszasz z wodą. I gotowe!
Więcej informacji o TC premix i możliwościach jego zakupu znajdziesz tutaj: http://ekozwierzak.pl/search/TC+premix/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum