jedna jest ta gruba, druga to polowa z niej
jedna jest wszędobylskim głupiutkim nie bojącym się niczego kociakiem a druga spokojną humorzastą, ale czasem słodką księżniczką...
To ty się ciesz ;) kobieca intuicja jakoś tam podświadomie zadziałała ;p
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
Zaproszone osoby: 2
nelka83
Barfuje od: 01.12.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wiek: 40 Dołączyła: 13 Mar 2013 Posty: 112 Skąd: Cerkwica
Barfuje od: 03.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Sie 2012 Posty: 663 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-02-06, 09:17
Leżenie synchroniczne mają opanowane perfekcyjnie Cudowne są te twoje futrzaki!
O! Oglądając czwarte zdjęcie pomyślałam, że świetnie się nadaje na lutowy konkurs, bo wyglądają uroczo i teraz zobaczyłam, że je umieściłaś w wątku konkursowym
Taaa dlugo sie zastanawialsm ktore wybrac;) bo to co tu wrzucilam to tylko maly % kolekcji ;p najlepsze sa jednak na zywo zwlaszcza jak sie zaczynaja myc nawzajem....
One tak troche czasem jak siostry sieza zachowuja a czasem kisiel troche matkuje ale to dobrze bo pomsga wychowywac zime :p
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
cichaj , przecież je odchudzam a w ogole nie wiem jak one to robia, ze jak sie rozkladaja to zawsze wygladaja na grubsze niz sa w rzeczywistosci potem ogladam zdjecia i mam wrazenie , ze kazda ma po 4 kg nadwagi ;/
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1576 Skąd: podlaskie
Wysłany: 2014-02-06, 11:48
Mnie by to wcale nie przeszkadzało Jedyne przeciw wskazanie to zdrowie kota - może jednak tak jak u ludzi - nie zawsze ci chudsi są zdrowsi Ja chciałabym mieć grubszego kota, ale nie bardzo mi to wychodzi
Kisiel to juz bardziej wpasouje sie w normalna fgure , z tym ,z e w tej gornej granicy, troche wiecej i bedzie nadwaga ...Zima otyla tez nie jest , udalo sie ja zatrzymac na nadwadze, ale ona z tych nienazartych wiec z nia ciezej zeby upilnowac
Mi tam tez by to nie przekszadzalo - wiecej cialka go grzania ale wlasnie ze wzgledow zdrowowtnych wole , je utrzymac w odpowiedniej formie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum