Barfuje od: 18.10.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2015-07-05, 19:10
Dzięki Kociaki są już wielkie. W piątek odjechała do nowego domku Afera. We wtorek odwozimy do naszych przyjaciół Awarię, która będzie mieszkała z nimi jako nasza kotka hodowlana. W piątek przyjeżdżają po Absurda, A Armagedon ciągle szuka domku
Armagedon:
Absurd:
Awaria:
Afera:
Dziewczyny razem:
Afera po kastracji z bratem Armagedonem:
Awaria przytula w łóżku Absurda
Maltretowanie mumuśki
Kot dla informatyka
Chłopcy razem w słońcu:
Wysłany: 2015-07-06, 09:43
Jak duży będzie Armagedon, mniej więcej oczywiście i jaki ma charakter (raczej wycofany czy raczej dominujący)? Pytam, bo zastanawiam się wciąż nad kompanem dla Czesia (bengal 6,3 kg i jak to bengal bardzo żywiołowy). Kompan nie mógłby być dużo mniejszy ale dobrze żeby nie był "przewodnikiem" stada bo Czesio pewnie nie odpuści. No a poza tym to mój pierworodny więc chcę żeby pozostał "szefem" w domu.
Barfuje od: 18.10.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2015-07-06, 17:14
Armagedon podejrzewam że będzie ważył ok. 6kg, może dobije do 7kg. Jest naszym największym kociakiem. Mimo tego, że on jest największy to dominującym kociakiem jest Awaria wśród rodzeństwa (która była, co ciekawe, długi czas najmniejsza), reszta jej się podporządkowuje. Wycofany też absolutnie nie jest. Co to to nie. Powiedziałabym raczej, że jest baaardzo zabawowy, lata za piórkami aż do momentu kiedy nie zacznie dyszeć jak pies Uwielbia zabawy z bratem (gonitwy, zapasy). Lubi też przychodzić do łóżka, leży na kolanach. Mruczy najgłośniej ze wszystkich kociaków (jak stary silnik Diesla). Nie wiem co byś chciał więcej wiedzieć Pytaj. Jeśli masz możliwość to zawsze możesz do nas wpaść i na własne oczy zobaczyć jaki on jest. No i oczywiście Armiś wsuwa pięknie BARF
Wysłany: 2015-07-07, 14:42
Czyli "wagowo" byłby dla Czesia idealny Cały czas bije się z myślami, bo drugie futro jest dla mnie pewnym "rodzinnym" problemem (często wyjeżdżam i wtedy Czesio jedzie na wakacje do brata - drugi kot byłby przegięciem). No chyba, że brat by chciał a mówili, że planują, tylko czekają na wyniki testów alergicznych dzieciaka... ale syberyjskie mniej uczulają... hmmm muszę z nimi pogadać
Mieszkam w Gdyni więc z wizytą zapoznawczą będzie kłopot... ale bardzo dziękuję za zaproszenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum