Witamy wszystkich ja oraz mój prawie 4-miesięczny kocurek Tajger Tajger jest moim pierwszym zwierzaczkiem i chcę dla niego jak najlepiej - postanowiliśmy powoli zacząć barfować Na razie Tajger jest na etapie zmiany chrupek na bezzbożowe, ale najbardziej kocha dostawać surowe mięsko, po prostu szaleje wtedy
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2012-07-27, 19:59
Witajcie w BARFnym Świecie,
Masz najlepszy moment do wprowadzana BARF'a, kotek jest młody i jest Twoim pierwszym, nie masz złych nawyków i uprzedzeń.
Prosimy o fotki.
Pozdrawiamy serdecznie
Barfuje od: 18/08/2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 24 Lip 2012 Posty: 114 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 2012-07-28, 11:08
Śliczny kociak, jak będzie się odżywiał mięsem to prawdziwy tygrys z niego wyrośnie.
On ma bure czy whiskasowe umaszczenie (kolory na laptopie mi szwankują i na pierwszych zdjęciach wygląda mi na buraska, a na ostatnim na "whiskasa", stąd pytanie)? W każdym razie wygląda na małego cwaniaczka, na pewno wprowadził do Waszego domu sporo energii.
_________________ Jesteśmy tu. Ludzie dzielą się na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Solarie pierwsze dwa zdjęcia były robione wieczorem i mój aparat nie w pełni oddał rzeczywistość niestety, choć mam nieodparte wrażenie, że ostatnio Tajger zrobił się trochę burawy. Nie znam się na tym, więc ciężko mi precyzyjnie odpowiedzieć
Energia teraz faktycznie wypełnia mieszkanie, na szczęście dla mnie aktywuje się dopiero po siódmej rano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum