Jeśli ktoś ma jakieś suplementy, które się nie "przyjęły" u zwierzaków i kurzą się gdzieś czekając na lepsze dni, to chętnie je przygarnę/wymienię na coś innego/odkupię, nawet jeśli są w niewielkich ilościach. Moje koty nie mają absolutnie żadnych preferencji jeśli chodzi o suplementy, jedzą chętnie i dobrze tolerują wszystko, więc w imię barfnej różnorodności staram się używać jak najróżniastych różności
Nie chce zakładać nowego wątku,więc podepnę się tu,a jeśli moderatorzy uznają, że nie pasuje to proszę o przeniesienie.
Niestety nie mam nic na wymianę ale właśnie poszukuję kogoś kto mógłby odsprzedać mi małe ilości suplementów.
Potrzebuję naprawdę po troszku,tak na jedną porcję mieszanki żebym mogła się przekonać czy mój kociasty w ogóle da się namówić na barfa
coolka jeśli mogę to odkupię chętnie ten Luposan Moorliquid oraz LUNDERLAND mączka ze skorupek jaj.
Postanowiłam spróbować na pierwszy ogień mieszankę z Easy Barf więc za dużo suplementów nie potrzebuję jak doczytałam. Byłabym chętna na taurynę jeszcze ewentualnie bo zostało mi mało już
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum