Oj, Forum coś mnie nie lubi...:)
Powklejałam mnóstwo zdjęć, a na koniec.....wywaliło mnie.......było późno i nie miałam sił zaczynać wszystkiego od nowa.
Teraz próba nr 3..tak. tak. nr 3, gdyż jak pisałam do Was w listopadzie spalił mi się twardy dysk....
Poproszę trzymać kciuki
W 2010 po śmierci mojego ukochanego kota Fido :( postanowiłam adoptować z jakieś fundacji 2 koty. Chciałam 2 dorosłe, bo one zawsze mają "pod górkę", jedyny warunek jaki miałam, to taki, żeby się znały i lubiły
Padło Na Fundację Koci Pazur, a potem na Zuzię i Amber. Tak do końca to nawet nie widziałam jak one wyglądały, bo były schowane w budce i doglądały maluchów Amber, ale oczyska Zuzi mnie powaliły
Musiałam zaczekać, aż Amber skończy karmić. Okazało się, że jeden z kociaków jest mega wrażliwy i ciężko będzie mu znaleźć dom, bo to taki "mamicycek" , no i wzięłam Amadeuszka w promocji!
Po roku przywiozłam ze wsi odratowanego kociaka. Odratowanego od kociego kataru, złych ludzi i niego samego (zamiłowanie do sportu ekstremalnego pod tytułem skoki do płonącego ogniska! lub wbieganie pod koła jadących samochodów....). Miał być do adopcji, nikt go nie chciał, więc został i za nic go nie oddam! A kotem tym jest Vesper.
Koty jedzą surowe mięso, do Barfa bardzo się przymierzam, próby były. Suplementy zakupione, mieszanka od koleżanki wpałaszowana z mlaskaniem przez 3 na 4 koty. Czwarty zasugerował, że mam sama zjeść - Vespik :)
A teraz zdjęcia:
Zuzia zwana Panią Kierownik lub Jadwisią , rozumiecie, teraz te ślepia... :)
Najmądrzejsza Kota na świecie całym i nie tylko! :)
Amber - mama Amadeusza, chodząca słodycz na 4 łapkach
Barfuje od: 10/2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Gru 2011 Posty: 952 Skąd: Francja
Wysłany: 2015-03-21, 18:47
Nie no nie moge, nie istnieje miejsce, na ktorym kotu nie uda sie usiasc Fajny bysiorek z tego Amadeuszka, uwielbiam kocurowe glowy. Pozostale tez piekne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum