Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-01-14, 19:33
Przeczytałam posta w temacie "Ciąża i laktacja na BARFie", gdzie opisujesz ciekawą historię jak to się wszystko zaczęło co widzimy na fotkach .
Tamten post aż się prosi o miejsce tutaj.
Mógłby stać się początkiem dziennika z życia pięknej mamy Juki i jej dzieci..oraz jak potoczą się ich losy itd....
Zapewne niewiele masz czasu, ale piszesz bardzo ciekawie i z doskoku mogłabyś nam coś zapodać.
Życzymy szczęśliwego życia.
Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2015-02-24, 12:26
Zawsze się zastanawiałam, jak te psiaki widzą przez swoją długa "grzywkę" .
Ale ponieważ nie zauważyłam, by potykały się o jakies przeszkody, czy uderzały w słupy latarni na ulicach, to doszłam do wniosku, że jednak muszą wszystko dobrze widzieć .
A poza tym, to masz piękne "kupy" futra .
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
Barfuje od: VIII 2010
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2015-02-25, 08:16
Widzą, widzą No czasem może mało wyraźnie, ale radzą sobie bez zarzutu. Chadzają też w spiętych grzywkach (tutaj pole do popisu dla miłośników kombinowania z rozmaitymi warkoczykami i kitkami), ale uwielbiają sobie zdejmować gumki razem z włosami, więc większość czasu biegają rozczochrane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum