Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2012-05-06, 22:10 Witam!
Króciutko
- na imię mam Piotr
- Nosey, Precious, Footsie, Yoda : to mój koci świat
- Snorkel, Kreska: to mój psi świat
Gratuluję forum - to fantastyczna grupa, a ja uwielbiam pasjonatów.
Jako, że
a)nie mam się czego wstydzić,
b) uważam, że tak jest fair,
informuję od razu, że jestem właścicielem firmy Modern Pet: sklepu internetowego i firmy importującej i dystrybuującej karmy uznawane przez niezależne rankingi za światowy top. Postaram się nie być nachalny, ale raczej pomocny w wyjaśnieniu ewentualnych pytań dotyczących karm i produktów, które sami importujemy: ZiwiPeak, Power of Nature, Moonlight-Dinner, Fromm Family, VIYO i Artemis (Artemisa nie importujemy, ale dystrybuujemy w woj. mazowieckim i łódzkim). To nie jedyne karmy, które uważamy za bardzo dobre - dlatego w naszym sklepie znajdziecie też m.in. Orijena, Acanę, Blue Buffalo, Applaws i inne.
Jestem przekonany, że BARF jest najlepszą formą zapewnienia zwierzakom zdrowego życia - nie zawsze jednak możliwą do zastosowania z powodów życiowo-logistycznych , stąd karmimy nasze zwierzaki BARF-em oraz ZP, PoN i M-D.
_________________ 4 kocie kobiety: 2 x Syjam, Orient i Cornish Rex
1 psi kumpel: Labrador Retriever
1 psia koleżanka: Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy
Barfuje od: 10/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 16 Wrz 2011 Posty: 299 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-05-07, 13:56
Witamy serdecznie na forum i czekamy na fotki zwierzakowe
Oczywiście, że nie ma się czego wstydzić, nie ty jeden jesteś zawodowo związany z tą branżą, spotkasz tu swoja przemiłą konkurencję
_________________ Człowiek z nowymi pomysłami jest wariatem, dopóki nie odniesie sukcesu. (Mark Twain)
Wysłany: 2012-05-07, 22:52
maix napisał/a:
Witamy serdecznie na forum i czekamy na fotki zwierzakowe
Oczywiście, że nie ma się czego wstydzić, nie ty jeden jesteś zawodowo związany z tą branżą, spotkasz tu swoja przemiłą konkurencję
Dzięki za miłe przywitanie A konkurencja, tak jak koty, depcząc nam po piętach czyni nas lepszymi
Wysłany: 2012-05-07, 23:23
Muszę uczciwie przyznać, że z całej cudnej menażerii Nosey (Korniszonek) to ta moja "najkochańsza z najkochańszych" - ma nade mną władzę absolutną, bo jest....kobietą chwilowo zaklętą w ciele kota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum