Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2014-12-10, 16:40
Mam taką propozycję: skoro temat ma brzmieć "nasze świąteczne zwierzaki" to doprecyzujmy, że chodzi o bożonarodzeniowe zwierzaki oraz sylwestrowe (Sylwester to w końcu też święto ).
W zwązku ze strasznym poślizgiem czasowym, zgłoszenia zdjęć do konkursu niech potrwają do 26 grudnia do północy (żeby dać możliwość zrobienia fot w czasie świąt), a głosowanie do 1 stycznia do północy.
Zatem, niech będzie temat "Zwierzaki w czasie Świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra".
Mam nadzieję, że nie ma przeciwników idei, bo czas nas goni .
Zaczynamy!
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
kurcze, ja tez mialam poslizg :) ja tutaj jak najbardziej popieram temat swiateczny :) wiem ze monotonnie i tak samo jak co roku, no ale swieta sa tylko raz wiec krwiozercze bestie w swiatecznym wydaniu maja jedyna okazje zeby sie zaprezentowac swiatecznie w tym roku. byla delikatna sugestia zeby temat nie byl swiateczny tylko bardziej zimowy, ale tej zimy poki co nie ma i sie nie zapowiada poki co zeby sie cos zmienilo w tej kwestii :)
trinity
Barfuje od: 6.09.2014
Udział BARFa: 50-75% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Lip 2014 Posty: 147 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-12-12, 09:26
No to w tym roku trzeba będzie ubrać choinkę wcześniej, żeby Ender zdążył na nią wejść i dać się sfotografować ;)
Zdecydowanie łatwiej byłoby, gdyby temat świąteczny był w stycznie ;) .... a w grudniu 'barfer i świąteczne porządki'
Barfuje od: 01.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Dołączyła: 06 Lis 2012 Posty: 1419 Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2014-12-12, 09:41
też tak myślę, bo jakim cudem do 26 grudnia ktokolwiek miałby cyknąć fotkę pt. zwierzaki w czasie Sylwestra ? Chyba, ze wrzucanie fotek do 2-3 stycznia przedłuzymy a głosowanie do 6 ? No bo głosowanie od 26grudnia do 1stycznia to tez tak sobie. Kto po Sylwestrze będzie w stanie głosować ? Ja życzę Wszystkim, żeby nie byli w stanie bo jak będą to znaczy, ze Sylwestra mieli kiepskiego
Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2014-12-12, 14:49
trinity napisał/a:
a w grudniu 'barfer i świąteczne porządki'
Świąteczne porządki też przynależą do Świąt .
scarletmara napisał/a:
jakim cudem do 26 grudnia ktokolwiek miałby cyknąć fotkę pt. zwierzaki w czasie Sylwestra ?
A może fotki z ubiegłych lat? Do 26 grudnia można wstawiać aktualne fotki świąteczne (po 26. juz nie ma świąt ).
Zresztą zobaczymy w praniu jak pójdzie, jeśli bedzie trzeba przedłużyć termin, to się przedłuży. W końcu to co napisałam o tym 26 grudnia to nie Ustawa .
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
To na dobry początek zdjęcie, ale sprzed kilku lat. W tym roku nawet takiej odrobiny śniegu jeszcze u nas nie było. Choć drugiej strony, jako kierowcy to specjalnie mi go nie brak
To na grudzień dopiero jedno zdjęcie jest? Może przyłapię ogoniastego przy wigilii
Poza tym temat nie jest wyczyszczony i nadal na pierwszej stronie ogłoszenie z listopada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum