Barfuje od: 4 lat
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lip 2012 Posty: 189
Wysłany: 2014-11-17, 23:50
Chodziła z brzuchem dokładnie 66 dni od drugiego krycia, wprawdzie kryliśmy kilka dni przed owulacją i logiczne było, że ciąża trochę się przedłuży, ale porodu nic nie zwiastowało dlatego zdecydowałam się na cesarkę plus sterylkę za jednym zamachem. Bałam się, że w którymś momencie łożyska zaczną się odklejać, a skurczów ani widu ani słuchu.
_________________ "Polacy kupują dokładnie takie psy, na jakie zasługują. Po co psuć nawyki?"
Wysłany: 2014-12-08, 23:50
Jedna z dziewczyn zostaje z nami, a druga poleci do Stanów. Z tego co zaobserwowałam na ten moment, to na 90% Joanna wyemigruje, a wtedy z nami zostanie Jilindrina vel Rekinek. Piszę na 90% bo ostateczną decyzje, która panna zostaje z nami, podejmiemy jak zwykle po testach predyspozycji Volharda (robimy je między 6 a 7 tygodniem).
_________________ "Polacy kupują dokładnie takie psy, na jakie zasługują. Po co psuć nawyki?"
Wysłany: 2014-12-09, 00:32
Lena06 napisał/a:
Jej, aż do Stanów! Taka młoda, a już kawał świata zwiedzi
Ano Dizelcowa to rodowita hamerykanka, z Teksasu, i teraz jej dzieciaki wracają tam, skąd ona niespełna 8,5 roku temu przyleciała
Verano [Usunięty]
Wysłany: 2014-12-09, 00:42
O, a ja przy okazji dowiedziałam się o testach predyspozycji Volharda Kompletnie nie miałam o nich pojęcia kiedy wybierałam szczeniaka, ale wychodzi na to że wybrałam bardzo dobrze.
diyala Jakie oceny preferujesz aby suczka została z Wami? Będę trzymać kciuki żeby Joanna się wstrzeliła w Wasze oczekiwania, bo chętnie zobaczę jej zdjęcia z późniejszego okresu rozwoju. A jak ona pojedzie sobie do Ameryckowa to nie ma na to szans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum