burgund
Wysłany: 2014-11-19, 20:53 Powitanko !!
Witam wszystkich,
na forum trafiłem przypadkowo szukając rozwiązania na zaistniałą otyłość moich kociaków.
Mieszkają u nas trzy syberyjczyki - wszystkie młode, jeszcze w fazie wzrostu. Z najmłodszym nie ma jeszcze problemu, lecz starsza dwójka już zdążyła się otłuścić. Poszukując recepty trafiłem na BARF i mocno mnie to zainteresowało. Zamierzam spróbować "liczydła".
Barfuje od: 01.03.2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 41 Dołączyła: 06 Sty 2013 Posty: 416 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-11-20, 15:13
Duży plus za bezzbożówkę! Czytaj, pytaj i na spokojnie do tematu
burgund
Wysłany: 2014-11-21, 21:40
Z surowym u moich kociaków nie ma problemu, czy to pierś kurczaka czy wołowina - wszystkie jedzą. Nie mielę, a kroję na kawałki. Średni, niestety, nie gryzie mięsa tylko połyka (suchą też tak je). Chyba muszę większe kawałki kroić.
I tak sobie myślę, skoro mięso wchodzi bez problemu, to trzeba się przygotować do wdrożenia barf. Tylko od czego zacząć: na początek np. mięso z FC, czy od razu bawić się w komponowanie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum