Wysłany: 2014-09-03, 17:31 M&M - czyli Magda i Muffin witają :)
Cześć! :) Na imię mam Magda i jestem posiadaczką 3,5miesięcznego owczarka australijskiego - Muffina. Barfujemy praktycznie odkąd młody jest ze mną w domu.
Próbowałam wrzucić fotki, ale coś mi to nie wychodzi... :)
7 tygodni - początkowo nieśmiała, piszcząca kuleczka :)
8 tygodni - nadal popiskiwał i nie chciał spacerować
10 tygodni - coraz śmielszy psiak uwielbiający zabawki!
12 tygodni - 3 miesiące - szczeniaczek kochający wszystkie psy i swoją pańcię :D
14 tygodni - wreszcie szczęśliwe psie dziecko
OBECNIE (już nie liczę tygodni :D)
woda pod każdą postacią jest super i do każdej trzeba wejść i ją zjeść (włącznie z kałużami i błotkiem)
wszelkie tunele są niestraszne i uwielbia do nich wchodzić :)
pociągi również są super - zwłaszcza ze starszym kolegą
Jedyne co bywa straszne, to pojedynczy ludzie w dziwnych miejscach - burczy basem na nich wtedy... próbujemy to wyeliminować :) tłumów się nie boi i odnajduje się wspaniale. To by było na tyle! Pozdrawiamy :)
Barfuje od: 3,5 roku
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-09-04, 09:39
To mój chrześniak i namówiłam ich na barf
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Verano [Usunięty]
Wysłany: 2014-09-04, 10:00
Ależ on jest pocieszny I fajna foto-story :) Niesamowite jak te szczylki szybko rosną!
motyleqq, dobra robota!
Retriver, a my będziemy mieć dojście do dobrej baraninki Dobrze kombinujesz
Barfuje od: 01.07.2014
Udział BARFa: 50-75% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Lip 2014 Posty: 708 Skąd: lubelszczyzna
Wysłany: 2014-09-04, 18:48
Świetne psiaki Muffin ma tak dobrane imię jest słodki, ciocia Etna wspaniała opiekunka również piękna sunia. Motyleqq pogratulowac chrześniaka
Verano, kombinuję jak mogę wszędzie widzę owieczki, myślę o owieczkach nawet przed snem liczę owieczki, oj chyba barany ale przecież mały baran był kiedyś owieczką przed wyraźnym zaznaczeniem płci na przykład, ale namieszane
Barfuje od: 3,5 roku
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-09-04, 23:18
ciocia Etna pomagała małemu Muffinowi oswajać wielki świat a jeszcze kilka miesięcy i ją przerośnie ;)
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum