bodzio
Barfuje od: 02-2012
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-08-12, 07:37 Witam
Witam wszystkich forumowiczów BARFnego Świata
Od ponad roku przegladam to forum jako "gość" w poszukiwaniu informacji nt. naturalnego żywienia zwierzaków i dlatego też postanowiłem się zarejestrować i dzielić się swoimi spostrzeżeniami.
Moja przygoda z BARFem rozpoczęła się w lutym 2012 roku, kiedy to po wielu próbach znalezienia właściwej karmy dla naszej labradorki, rozpocząłem w internecie poszukiwania wiadomości nt "innego" żywienia.
Od tamtego czasu masza Maja żywi się tzw. surowizną czyli mięso, kości, podroby, mix owocowo-warzywny oraz dodatki w postaci oleju lnianego, jajek, zestawu witaminowego.
Chciałbym podkreślić, że nie jestem przedstawicielem handlowym Primexu, chociaż kiedyś korzystałem z ich produktów, a przedstawiane na forum opinie są tylko i wyłącznie moimi spostrzeżeniami.
Barfuje od: 06/2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Cze 2013 Posty: 2811
Wysłany: 2014-08-12, 08:25
Witaj na forum i jak możesz to przedstaw nam bliżej Maję
bodzio
Wysłany: 2014-08-12, 08:41
Maja to blisko czteroletnia, biszkoptowa labradorka. Bardzo lubi grę w piłkę oraz aportowanie, poza tym jest wiecznie "głodna" i niecierpliwie czeka na każdy swój posiłek. W przerwach pomiędzy posilkami czule spoglada w oczy "człowieków" jedzących cokolwiek, aby sie z nią podzielili. Szybko uczy się różnych sztuczek a także potrafi znajdować różne schowane przedmioty.
A ja myślałam, że szczupły labrador to takie "Yeti- podobno, ktoś, kiedyś widział... "
Piękna ta Twoja psica
Trochę nie w temacie, ale dzisiaj jest noc meteorów i ja sobie zażyczyłam od spadającej gwiazdki zdrowia dla mojej suczki. I Wam też tego życzę.
bodzio
Wysłany: 2014-08-13, 06:33
Oj tak, fotki miały być ale coś nie wyszło, spróbuję jeszcze raz.
Verano, Ja widuję szczupłe labki, aczkolwiek tych nieco puszystych jest zdecydowanie więcej. Oby spełniły sie te życzenia gwiazdkowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum