_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Barfuje od: 05/2010
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 168 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-05-15, 21:45
Jak sprawdziłam w google panią, która ma to prowadzić to pewnie będzie standard
Ale zawsze można podyskutować, im więcej nas barferów będzie tym większą siłę przebicia będziemy mieli
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2012-05-17, 12:03
Dr Agnieszka Kurosad prowadzi zajęcia dla studentów weterynarii na UP z dietetyki właśnie, więc będziemy wiedzieć, czego uczą się weci na studiach. Dla mnie ciekawe zwłaszcza z tego punktu widzenia.
Wysłany: 2012-05-17, 13:37
Jednak z zasady zawsze wolę osobiście posłuchać, by w rozmowach mieć więcej argumentów niż tylko "bo przeczytałam na forum".
A i przychodzenie na wykład z założeniem, że będą to różne "pierdoło-głupoty" i że "ja to wiem więcej" nie leży w mojej naturze i z punktu widzenia wykładowcy jest zupełnie niepotrzebne.
Przyjdę, posłucham, i dopiero wtedy wyrobię sobie zdanie.
Barfuje od: 3 lata
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 18 razy Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 887 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-05-17, 14:50
Wbrew być może negatywnemu wydźwiękowi moich wypowiedzi także nie jestem z góry nastawiona na nie :) Zgodzę się- fajnie, że zaczęto mówić o żywieniu i fajnie też, że jest tyle osób, które chcą o tym słuchać :) Tylko, coś temat się nie rozwija odnośnie miejsca, dokładnego terminu i zapisów na owo sympozjum :(
Wysłany: 2012-05-18, 08:19
To fajnie, bo ja się zawsze obawiam takiej postawy - i nie traktujcie tego, proszę, personalnie, bo generalizuję teraz - barykadującej nas od weterynarzy, że "my o koty dbamy, a weterynarze w służbie mafii (czyli wiadomej marki) wszystko nam psują"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum