Czy mój pies też może wziąć udział w tym konkursie, czy warunkiem jest bycie barferem?
No wiesz?? Dawaj swojego psiaka i to póki jeszcze czas!
No właśnie nie wiem, bo w końcu nazwa konkursu nosi nazwę "barfer miesiąca"... Mam fajne zdjęcie z jego minką no ale to nie barfer czekam na info od kogoś z moderatorów
Haha, nosek i całą główkę zdjęcia i tak nie oddają uroku tego psa, jego lubią nawet osoby, które nienawidzą zwierząt, w tym dziewczyna, która boi się bardzo psów bo jeden ją dotkliwie pogryzł - Ori jest psem którego uwielbia i w ogóle nie traktuje go jak psa :P
Ostatnio zmieniony przez Sandra 2014-07-25, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Barfuje od: 25.07.12
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 11 razy Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 4452 Skąd: góry Szkocji
Wysłany: 2014-07-25, 21:20
Proszę wszystkich o czytanie pierwszego postu w wątku. Został dodany wyraźny zapis dotyczący publikacji zdjęć konkursowych na profilu BŚ na FB (dotyczący wszystkich zdjęć a nie tylko zwycięzcy, jak dotychczas).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum