Kochani, chcemy zrobić jakiś ładny banerek reklamujący forum. Mam wstępny pomysł, żeby na takim banerku umieścić trzy zdjęcia - kota, psa i fretki naturalnie ;)
Czy ktoś z Was ma i chciałby użyczyć zdjęcie swojego pupila, a najlepiej, jego uśmiechniętego pyszczka lub takiego pyszczka, który jest oblizywany ze smakiem? Jeśli tak, to zapraszam do umieszczania zdjęć w tym wątku
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Barfuje od: 08/2008
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 16 razy Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 1721 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-09-23, 10:15
Ja mam kilka fajnych fotek w temacie kot i BARF, planuję wkrótce wstawić jedną do awatarka :)
Wieczorem wyślę Ci na maila, zobaczysz, czy Ci się spodoba.
A czy ja mogę poprosić o maila, na którego mogłabym przesłać fotki swoich uśmiechniętych kotów?
EDIT: zmęczona jestem i nie doczytałam Szukam fotek i powstawiam tutaj
Z psich fotek mam tylko wyjątkowo mało inteligentne miny, nie wiem czy się przyda, poza tym Zibi jest czarna, mało fotogeniczna (czarne się trudno foci)
_________________ Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym
Pyszczki cudowne, jest w czym wybierać, zastanawiam się tylko czy za chwilę nie będę miała syndromu "osiołkowi w żłoby dano"
Tylko nadal brakuje jakiegoś psiaka niestety. Ja prawdopodobnie będę mogła do tego przysiąść dopiero w poniedziałek, więc może ktoś jeszcze coś znajdzie
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Ja mam taki oblizujący się pycholek oczywiście po pysznym barfie ale do banerka to pewnie potrzeba "chwytliwego", kolorowego i puchatego kota na ładnym tle
Więc tak tylko pokażę
Ostatnio zmieniony przez shalom 2011-09-24, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Barfuje od: 2009
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2011-09-24, 21:28
shalom napisał/a:
Ja mam taki oblizujący się pycholek oczywiście po pysznym barfie ale do banerka to pewnie potrzeba "chwytliwego", kolorowego i puchatego kota na ładnym tle
Więc tak tylko pokażę
[url=http://wstaw.org/m/2...q85.jpg]Obrazek[/URL]
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-09-24, 21:36
Jak na razie znalazłam dwa fajne zdjęcia psiaków przy jedzeniu, ale niestety z czasów kiedy jeszcze nie BARFowaliśmy i widać zawartość michy Mogłabym przesłac na maila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum