Czytam, czytam ale nim zapytam to wypada się przywitać Więc witamy się ja (Agucha) i mój amstaff Fizbo. Powoli przymierzamy się do przejścia na barf i chcemy to zrobić jeszcze w tym miesiącu. Na początek napiszę trochę o Fiziolku. Mieszka on z nami od lutego tego roku. Jego historia jest znana od listopada kiedy to trafił do schroniska, na szczęście zabrała go stamtąd fundacja. Jest to pies po przejściach. Wiek oceniony na ok 2 lata bo niestety nikt nie jest w stanie ocenić. Za równy tydzień psiak będzie miał usuwane wszystkie kły plus istnieje możliwość że jeszcze jakieś zęby polecą. Z tego więc względu chciałabym zrezygnować ze zwykłych kości na rzecz tych mielonych ponieważ nie wiem czy jego zębiska zniosą takie gryzienie. Młody obecnie waży 21,8kg :) na wszystkie pytania chętnie odpowiemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum