Albercik jest 10 miesięczym kocurem przygarniętym z ulicy jako 4 tygodniowy kotek. Totalny dzikusek po dlugich i czesto na siłę próbach oswojenia stał się najslodszym, najcudowniejszym łasuszkiem jakiego kiedykolwiek miałam.
Cześć Wszystkim
Najbardziej lubi wygrzewać się w cieple laptopa :) atakować piszące na klawiturze palce
Zastanawiamy się .. Kotek jest chory (w tym temacie opisałam Zapalenie dróg żółciowych i IBD) i nie wiem czy zmiany teraz są wskazane.. gdyby byłby zdrowy to na 100 bym przeszła bo wygląda to fajnie a moj kotek uwilbia rybki miesko w zasadzie nie wybrzydza.
[ Dodano: 2014-06-03, 17:56 ]
Sandra
Jest to jakaś krzyżówka- matka to jest czarnym dachowcem krótkowłosym. W miocie były 3 kotki był jeszcze czarny puchacz- prześliczny. I jeszcze jeden o umaszczeniu jak Albert ale krótkowłosy.
Barfuje od: 17.02.2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 21 Sty 2013 Posty: 3009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-05, 09:03
Cytat:
Zastanawiamy się .. Kotek jest chory (w tym temacie opisałam Zapalenie dróg żółciowych i IBD) i nie wiem czy zmiany teraz są wskazane.. gdyby byłby zdrowy to na 100 bym przeszła bo wygląda to fajnie a moj kotek uwilbia rybki miesko w zasadzie nie wybrzydza.
trzeba go przestawić, odpowiednio przygotowane mieszanki pomogą
na forum jest trochę takich przykładów.
_________________ „Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.”
George Bernard Shaw
Barfuje od: 03.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 03 Sie 2012 Posty: 663 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-06-23, 18:22
I oby tak dalej! Albercik jest typowym przykładem szkodliwości suchej karmy i korzystnego działania pokarmu naturalnego.
A wkrótce pełny barf zrobi z niego jeszcze cudowniejszego kota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum