Dobry wieczór.
Na imię mam Tomasz, lat 30, żonaty, dwójka dzieci :)
W domu aktualnie mamy 5 kotów, 4 dziewczyny i jeden chłopak. Dziewczyny jedzą już swojego pierwszego barfa jak szalone, nie było żadnych problemów ze zmianą żywienia, natomiast chłopak kategorycznie odmawia współpracy ale na niego też przyjdzie pora.
Przedstawiam dziewczyny od najstarszej:
Grace - British Shorthair - ur. 12.08.2012
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2014-04-20, 00:04
Tom
Witamy Was serdecznie na barfnym forum
Przepiękne masz kocie towarzystwo Jestem pewna, że powoli wszystkie koteczki na barf przejda.
A zdanie domowe to poczytanie forum, na poczatek o przepisach:
Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2014-04-20, 13:36
Witaj na forum kociaki przepiękne, a Lilly ma zarąbiasty ogonek
Ja akurat jestem posiadaczką scottish folda - brytyjska mordka z klapniętymi uszkami i ma przepiękny pręgowany puchaty ogon (kot krótkowłosy a ogon średnica 8 cm )
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Dziękuję raz jeszcze. Nie wiem czy można wklejać tutaj linki do zewnętrznych stron, jeśli nie to proszę usunąć. W każdym razie wszystkie maluchy do obejrzenia na moim FB https://www.facebook.com/tom.regaliscats :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum