Barfuje od: 01/2011
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 23 Wrz 2011 Posty: 15 Skąd: Lubin
Wysłany: 2011-09-23, 13:34 Dzień dobry
Cieszę się że udała się inicjatywa forum.
Na pewno będziemy tu stałymi gośćmi
Koty, które mieszkają z nami to:
Gabriel - trzy letni brytyjczyk długowłosy, w którego złote oczy patrzę już ponad rok. Barfujący Gabryś w niczym swoim zachowaniem nie przypomina Gabrysia sprzed roku - osowiałego i po prostu smutnego kota. Teraz jest bardzo radosnym stworzonkiem, które swoja pomysłowością ciągle mnie zaskakuje . Kocham go straszecznie, to mój pierwszy kot i nie będzie przesadą, jeżeli napiszę, że odmienił moje życie.
Cosmos - z mojego avatara - piękna mco, prawie pięcioletnia dystyngowana dama, która nie raz pokazuje zupełnie inne oblicze i bawi się jak małe kociątko. Jest z nami od roku. Kiedy jechałam z nią do domu obiecałam jej, że nic złego jej już nie spotka.
Lucy - gdzieś w rodzinie był ponoć pers decyzja, że zamieszka z nami była szybka. Lucy to najprzyjaźniejszy kot i najsłodszy kot u nas w rodzinie co objawia się czasem brakiem lojalności bo panna jest miła dla wszystkich a do tego jest mała i poręczna - nakolannik Ma 5 lat i jest z nami od roku.
No i najmłodszy obywatel, kocur mojego męża - Gustaw. Ciągle jeszcze płochliwy ale już duużo bardziej ufny niż na początku. Jako półroczny kociak znudził się poprzednim właścicielom Dziś jest najlepszym kolegom Gabrysia
Barfuje od: 10/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 16 Wrz 2011 Posty: 299 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-09-23, 14:24
Linki działają, koty cudne zapomniałaś napisać, że Gucio to duży chłopczyk, baaardzo duży
Serdecznie witamy w tym miejscu, gdzie wszyscy mają fioła na punkcie swoich pupilków
_________________ Człowiek z nowymi pomysłami jest wariatem, dopóki nie odniesie sukcesu. (Mark Twain)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum