Barfuje od: 3,5 roku
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-02-20, 11:20
hm, my też ostatnio zamawialiśmy, też było że 10 dni oczekiwania, ale normalnie przyszło po tych 10 dniach. zadzwoń z innego numeru ;)
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Zenia , zmieniony zostal wygląd strony, a nie forma dostawy produktu. jedyna zmienia to to, że dodali program lojalnościowy.
NSO a jaką formę dostawy wybrałaś? I kiedcy robiłaś przelew - oni liczą te dni robocze ktore maja na dostawe od dnia kiedy przelew wpłynie do nich na konto, a nie od kiedy ty go wyślesz.
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
Ja ostatnie zamówienie robiłam w poniedziałek 27 stycznia. Kontakt był bardzo dobry, wręcz błyskawiczny. Aż sobie sprawdziłam pocztę - 5 minut po złożeniu przeze mnie zamówienia dostałam maila z informacją, że nie u importera brakuje puszek Ziwi Peak z dziczyzny. Odpisałam, że może być inny smak i znowu kilka minut później dostałam informację, że przyjdzie jagnięcina. Paczka wysłana w piątek 31 stycznia, dotarła do mnie w poniedziałek.
Może coś im się popsuło przy zmianie systemu? Może nawala im skrzynka pocztowa i nie dostają wiadomości od klientów? Zawsze wszystko było w porządku...
Alleluja, odebrali!!!
Właśnie przed chwilą się dodzwoniłam, a jak ktoś odebrał to aż się zaczęłam pytać czy dobrze się dodzwoniłam, bo w pierwszej chwili nie uwierzyłam w swoje szczęście
Okazało się że mączka z małży w gramaturze którą zamówiłam nie dojechała z poprzednią dostawą, która była niedawno i pani musiała od nowa robić zamówienie na pozostałe gramatury. I że przesyłka z Lunderland do nich już jedzie i że u nich powinna być w poniedziałek, czyli u mnie najpóźniej w środę za tydzień.
Ufff, dobrze że się wszystko wyjaśniło. Pani powiedziała że dopiero dziś odczytała mojego maila napisanego w poniedziałek, a telefonów nie słyszy bo pakuje paczki
No mniejsza o to, najważniejsze że chociaż już cokolwiek wiem. Zatem czekam do przyszłej środy na paczkę.
PS. Pani ostrzegła że ponoć nie będą mieli przez dłuższy czas olei z łososia bo Lunderland zaprzestał produkcji czy coś takiego, więc jak potrzebujecie to wykupujcie, bo pewnie niedługo nie będzie.
Barfuje od: 3 lata
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 18 razy Dołączyła: 15 Wrz 2011 Posty: 887 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-04-02, 20:00
Witajcie, chciałabym na wstępie przeprosić wszystkich Tych, co czekali długo na swoje zamówienia. Producentowi zdarzyło się w nowym roku kilka wpadek stąd to zamieszanie i opóźnienia.
Serdecznie chciałabym przeprosić NSO za zaistniałą sytuację z telefonem i mailem i rozumiem Twoje zdenerwowanie. Zwykle od razu staramy się odpisywać i odbierać (z telefonem bywa czasami różnie, bo gdy przyjdzie dostawa, albo pakuję paczki no to wtedy nie za bardzo mam jak podejść, albo nie zdążę na czas wtedy proszę o sms). Obiecuję, że to się poprawi. Ostatnio wiele się działo stąd moja taka długaśna nieobecność na forum itd., ale od tego miesiąca wracam :)
radunia
Barfuje od: 10-05-2014
Wysłany: 2014-05-09, 22:08
Pochwalę ekozwierzaka - kupiłam tam easyBarf i cytrynian wapnia, oba produkty były na stronie "dostępne". Zamówienie złożyłam 5.05, a 7.05 już było do odbioru w paczkomacie.
Bushido
Barfuje od: 06.2012
Wysłany: 2014-07-25, 09:07
czy ktoś wie co się dzieje z ekozwierzaczkiem? widzę na gmailu, że są online, a mój mail pozostaje bez odpowiedzi...
czy może powstał jakiś alternatywny sklep barfowy? potrzebuję porady w sprawie supli wapnia i szybkiej wysyłki, a z tego co widzę w tym wątku co raz z tym ciężej...
edit: ok, już znalazłam info o urlopie :)
tracershy
Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2014-08-05, 15:56
Ja mam złe doświadczenia z krakvetem. Jak zamawiałem tam karmy zawsze było coś nie tak. Albo dostałem dziurawy worek, albo karna była po terminie. Ale chce u nich teraz zamówić orijena dla psa i dla bezdomnego kota. Mają niesamowicie niskie ceny w porównaniu z innymi sklepami. Mam nadzieję, że się poprawili.
Barfuje od: 17.02.2013
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 21 Sty 2013 Posty: 3009 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-08-05, 17:13
ja zamawiam od ponad roku i nigdy nie miałam problemów. Kilka razy zdarzyło się, że worek był troszkę rozerwany ale to wina kuriera nie ich. Można zareklamować
_________________ „Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.”
George Bernard Shaw
Ja krakvet omijam z kilku powodów - złe traktowanie pracowników, problemy z przesyłkami (uszkadzane nie tylko przez kurierów) i w mojej okolicy ich firma kurierska zatrudnia idiotów.
Każda paczka jaką od nich dostałam była uszkodzona. Jak można żwirek wysłać bez dodatkowego zapakowania go?! W zooplusie zawsze jest w kartonie a z krakvetu dostawałam sam worek, porwany.
_________________ Ze mną Brzeskie Koty Mięsożerne: Mefisto, Mia, Manga, Bambo, Nyks, Hades i Gizmo. [*] Maura [*][*Mocca[*]
Tymczaski: Krówka, Odra i Bruno.
Fundacja Brzeskie Koty
Barfuje od: 12.12.13r
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Wiek: 35 Dołączyła: 23 Sty 2013 Posty: 2660 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-08-07, 10:36
Z przechowywaniem produktów to też różnie bywało. Teraz wszystkie wpisy na ten temat z internetu zniknęły, ale na forach można jeszcze znaleźć zdjęcia:
Udział BARFa: 25-50%
Wysłany: 2014-08-07, 10:42
tak,takie wielkie sklepy,magazyny,tak moga wygladać
nie wiemy jak to wyglada gdzie indziej
do mnie jak przyszła pierwsza przesyłka karmy pewnej
Pani pzredstawicielka firmy,wysłała mi z klubu hodowcy
to wory smierdziały kocurzym moczem
byłam w szoku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum