Wysłany: 2014-02-20, 23:30 Banda Czworga - cześć i czołem.
Cześć,
jestem opiekunką 6letniej suczki w typie ON Soni i trzech kotów - Prezesunia Frycunia (ok.7 lat), Czarnej Śmierci vel Mimi (ok.10 lat - obecnie wieczny tymczas) i małej Axy Amidali (ok.7 miesięcy). Zakładam ten wątek zgodnie z regułami grzeczności i by prosić czytaczy by nie krępowali się w udzielaniu rad.
O barfie wiem od od pewnego czasu - podjęłam 2 próby (nieudane na razie) takiego karmienia.
Zawiniłam tutaj ja - przerosło mnie to finansowo, miałam za mało "fachowej" wiedzy i dałam się przegadać środowisku rodzinnemu dla którego barf to fanaberia. (nie jestem póki co niezależna finansowo więc liczę też na porady jak żywić barfem w miarę tanio). Im więcej też czytam wątków tutaj albo na forum Chatul mam coraz większy mętlik w głowie i boję się powtarzać stare błędy i popełniać nowe. Zwierzaki są na razie karmione zarówno mięsem jak i gotowymi karmami (bezzbożowym i zbożowymi) - Banda Czworga ma zróżnicowane preferencje żywieniowe. Mam nadzieję, że trzecia próba barfowania okaże się ostatnią i zakończoną sukcesem, z pomocą Forumowiczów.
Mam nadzieję również dodać niedługo zdjęcia. To chyba ba razie tyle. Dobrej nocy.
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2014-02-21, 10:59
Serdecznie witamy cała Twoja ekipę i Ciebie
Bardzo byłoby dobrze gdyby sie udało za trzecim razem.
Wydaje mi się, ze to trzecie podejście może być uwieńczone sukcesem.
Poczytaj taki fajny watek na temat
Kwestie finansowe
Może rozwieje chociaż niektóre wątpliwości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum