Barfuje od: 28.04.2013
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Dołączyła: 18 Kwi 2013 Posty: 1216 Skąd: UK
Wysłany: 2014-02-17, 20:38
Ja dziś kupiłam królika w Lidlu na nową mieszankę i odkryłam 2 nerki w środku Koty miały tak na ząb. W lodówce czeka na nich jeszcze po serduszku z kurczaka i trochę mięska z indyka
AniaR, bo nic chyba od Ciebie nie dostal... mojemu puchatemu wymyslilem nowa zabawke - metr czerwonego sznurka,ktory - gdy nie mam akurat czasu dla Puszynskiego - jedna strona wkladam do kieszeni spodni ,a druga ciagnie sie po podlodze gdy chodze po mieszkaniu...musialabys widziec te przyczajki,przebierania lapkami przed startem i nagle ataki... nie trzeba sie duzo nawymyslac,a kocio ma ucieche...
Barfuje od: 2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Lis 2014 Posty: 209 Skąd: Poznań
Wysłany: 2016-02-18, 22:03
Jinx the Cat napisał/a:
metr czerwonego sznurka,ktory - gdy nie mam akurat czasu dla Puszynskiego - jedna strona wkladam do kieszeni spodni ,a druga ciagnie sie po podlodze gdy chodze po mieszkaniu...musialabys widziec te przyczajki,przebierania lapkami przed startem i nagle ataki... nie trzeba sie duzo nawymyslac,a kocio ma ucieche...
Muszę to wypróbować
Ode mnie na dzień kota tymczasia dostała rolkę papieru toaletowego do zdemolowania. Bardzo to lubi, a (z oczywistych względów) zwykle jej na to nie pozwalam ;)
_________________ – Chciałem powiedzieć (…) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
*Terry Pratchett, "Czarodzicielstwo"
Moje miały papier toaletowy w głębokim poważaniu... to był kolejny bardzo smutny Dzień Kota - najgorszy od trzech lat (13 stycznia 2013 Mokate, 4 stycznia 2016 Magnolia). Mam nadzieję, że następny będzie szczęśliwszy...
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2016-02-21, 01:59
Moje na Dzień Kota dostały zamiast porcji mieszanki, porcje świeżutkiej wołowinki pokrojonej w cienkie długie paseczki. Żeby mieszankę jadły tak jak to mięsko, to bym była najszczęśliwsza na świecie.
przytoolanka [Usunięty]
Wysłany: 2016-02-22, 10:39
shana55 w następnym wcieleniu pragnę być w Twoim stadzie Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum