Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2014-01-26, 21:04 Zaproszenia na Forum
Jakiś czas temu w widoku profilu każdego z Was pojawił się link umożliwiający zaproszenie znajomych na Forum (niektórzy już go dostrzegli ). Należy go skopiować i wysłać znajomym.
Osoba, która zarejestruje się na Forum przy pomocy otrzymanego od Was linka, zostanie dodana temu Forumowiczowi, do którego link należy, jako "Zaproszona osoba". Licznik osób zaproszonych widoczny jest w profilu Użytkownika oraz pod każdym napisanym na Forum postem, obok przycisków "profil", "pw" itd. Tu przykład wyglądu posta, pod którym znajduje się licznik zaproszonych osób:
http://www.barfnyswiat.or...p?p=54579#54579
Osoba zaproszona zostanie dodana danemu Użytkownikowi tylko wtedy, gdy jej rejestracja będzie pełna tj. konto zostanie aktywowane przy pomocy linka aktywującego. Nie są dodawane do licznika zaproszone osoby rejestrujące się z tego samego adresu IP, z którego już wcześniej rejestrował się ktoś zaproszony.
Zachęcam Was do wykorzystywania tego sposobu promocji BARFnego Świata .
Jeśli macie jakieś pomysły związane z tą funkcjonalnością Forum, to dzielcie się nimi w tym temacie.
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
Barfuje od: 2010
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-01-27, 18:22
To ja nie mam takiego :( Byłam na tyle inteligentna, że szukałam we własnym profilu, jeszcze zanim wstawiłeś te zrzuty ekranu. Czy to się pojawia stopniowo u uzytkowników? U jednych teraz, u innych za kilka dni?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum