Twoje Ines również...............uwielbiam linxy ............choć najbardziej linxy niebieskie i do tego bicolory ..........generalnie to chyba moje ulubione umaszczenie ............średnio podoba mi się szylkret sealowy zwłaszcza takie ciapki na buźce ............niebieskie szylkrety zdecydowanie ładniejsze , a jak jest szylkret niebieski bicolor to już zwykle super .............Aurelka Twa np. przepięknie umaszczona . He he najlepsze jest to że każdy z moich kotów miał jakiś swój plan który się potoczyl swoim torem- jadąc po Raheza chcialam sealowego bicolora , Asterka mi się najmniej z miotu podobała z wygladu(nie przepadam za pointami) , a Gluci w ogóle miało nie być.....to swiadczy o tym ,że są nam zwierzaki z góry już przypisane i czego byśmy nie robili trafia do nas taki jaki ma trafić
Barfuje od: 12.12.13r
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Wiek: 35 Dołączyła: 23 Sty 2013 Posty: 2660 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-01-07, 22:00
mruczek napisał/a:
średnio podoba mi się szylkret sealowy zwłaszcza takie ciapki na buźce ............niebieskie szylkrety zdecydowanie ładniejsze , a jak jest szylkret niebieski bicolor to już zwykle super .............Aurelka Twa np. przepięknie umaszczona
Barfuje od: 3,5 roku
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-01-09, 21:09
_Jadis_ napisał/a:
motyleqq napisał/a:
ale gdzieś tu na forum jest opisane, jak to zrobić :)
Tu na forum jest wiele ciekawych porad i artykułów , a ponieważ prężnie się rozwija to i dotyczących już nie tylko samego żywienia. Miłej lektury. Ja wsiąkłam na pół roku czytając je...a to było dawno temu... teraz jest tego jeszcze więcej
haha, to prawda, a co ciekawsze, dużo też można się o nas samych dowiedzieć... ja uwielbiam czytać posty dagnes
_________________ "ludzie, którzy patrzą na relację z psem przez pryzmat siły, i tak zobaczą tylko to, co chcą. szkolenie to nie pole bitwy. po prostu ucz swojego psa"
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2014-01-09, 22:46
Na górze strony jest taka listwa tam pisze "szukaj" wystarczy tam kliknąć potem wpisać słowo które szukamy i szukać Praktycznie wszystko można znaleźć w ten sposób.
he he ...no tak ...też mam taki pomysł z tymi notatkami:)
Pierwsza Barfna kupa idealna - mała i co ważne stała ...na razie (tfu,tfu) idzie nam idealnie , mieszanka już jest zjadana bez problemu od razu po podaniu:)))))))))))))))))
ps. czy mogłybyście spojrzeć do mojego pytania o kociaka i jego barf ewentualny ...wpadł mi wątek w kalkulator więc trzeba go też przenieść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum