Pomogła: 11 razy Dołączyła: 19 Sty 2012 Posty: 2612
Wysłany: 2013-06-01, 18:13
Proszę wycałować po stópeczkach póki jeszcze takie "nie używane"!
Są cudne!
Cały czas utwierdzam się w przekonaniu że ja nie mogłabym miec w domu takich cukierków, byłoby to bardzo niebezpieczne dla nich!
Barfuje od: VIII 2010
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2013-06-01, 19:37
Słodkie białaski
U mnie były tylko 3 szczylki do wykarmienia ale za to wagi super-ciężkiej. Mamuśka w szczytowym okresie laktacji pochłaniała ponad 2,5 razy tyle jedzenia co normalnie. Mleka miała multum, nie mogłam jej zasuszyć, po ponad tygodniu chodzenia w koszulce i głodówkach dalej miała mleko i się nadstawiała pijawkom jak tylko nadarzyła się okazja...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 19 Sty 2012 Posty: 2612
Wysłany: 2013-12-16, 20:38 Porodówka
Ja myślę, że dziewczynki moje kochane jesteście nie ok w stosunku do reszty forumowego towarzystwa
Ja wiem bo mi jaskółki wyćwierkały że u Bianki był desant już... i u Rashki albo przed chwilą albo za moment na świecie będzie gromadka... Zofijówka sama się przyznała, że już zaraz, już za momencik.
I jeszcze inni u których były całkiem niedawno kluchy.
I co? I jesteście sobki... paskudne egoistki Same sobie patrzycie na te cudne maluchy a nam nie wolno... buuu
A gdzie ja sobie mam pooglądać takie słodycze, co?
A inni też by chcieli!
Dawać mi tutaj... wpisywać się na porodówkę, pokazywać wielkie brzuchy a potem słodziaki papisie i kotusie i freciaki
I proszę to traktowac jako bardzo poważne polecenie Ojca Rydzyka... Matko Dyrektorko (Dagnes) i siostrzyczki przełożone - zgodzicie się ze mną?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum