Barfuje od: 12.12.13r
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Wiek: 35 Dołączyła: 23 Sty 2013 Posty: 2660 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2013-11-02, 18:37
To jest gatunek papirusa nadający się dla kotów (cyperus zumula), czasem w sklepach ogrodniczych występuje po prostu pod nazwą kocia trawka. Jak jest to mały pęczek, to rzeczywiście przypomina trawę. Większe okazy wypuszczają pędy. Kupowałam już różnej wielkości okazy w Realu, LeroyMerlin i Obi. Próbowałam też hodować z sadzonek, ale do roślin mam niestety dużo gorszą rękę niż do zwierząt
Barfuje od: dopiero co
Wysłany: 2013-11-02, 19:39
Ines, wow, ja wszędzie szukam czegoś dużego właśnie, bo moje koty szybko wcinają zanim porządnie cokolwiek wyrośnie [szczególnie kolendrę ]. Dzięki za info :)!
Barfuje od: 01.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Dołączyła: 06 Lis 2012 Posty: 1420 Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2013-11-05, 14:51
Tufitka, NinaWi BRAWO ! kotek zdemaskowany
to jest zeszłoroczne zdjęcie napatoczyło mi się jak kocie fotki przeglądałam przy okazji odpowiadania na teścik czy moje futra mają nade mną władzę
W tym roku choinka jeszcze nie stoi.
Jeszcze jedna fote z tej serii pt.:
MIAUUUUUUUUUUUUU ! CHOINKA SIĘ SKOŃCZYŁA DAJCIE MI WIĘKSZĄ !
No cóż w tym roku trzeba będzie chyba kupić większą choinkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum